D&B Security
Werken als Beveiliger bij D&B The Facility Group betekent; werken op A-locaties, in een mooi passend uniform en het krijgen van oprechte persoonlijke aandacht.

BEKIJK DE VACATURES

FeDa Security Solutions
FeDa Security Solutions, betrouwbaar en transparent, omdat beveiliging iets persoonlijks is.

BEKIJK DE VACATURES

Security Network
Als Beveiliger voor Security Network heb je vrijheid en verantwoordelijkheid en werk je voor aansprekende relaties met beveiligingsmethoden van nu. Bij ons de klant koning maar het personeel is Keizer!

BEKIJK DE VACATURES

G4S Security Solutions
‘Goed met mensen, kalm, scherp en alert? Dan ben je precies wat een G4S beveiliger nodig heeft. Solliciteer direct en ontdek een wereld aan mogelijkheden!

BEKIJK DE VACATURES

Holland Security Group
Holland Security Group is altijd daar waar het gebeurd: op de vetste events zijn wij er voor klant, gast én medewerker.

BEKIJK DE VACATURES

Implacement Services B.V.
Implacement Services: Partnership met een Glimlach! In ons bedrijf staat de mens centraal en willen we verbindingen mogelijk maken door met plezier samen te werken. Draag jij straks bij aan dit plezier?

BEKIJK DE VACATURES

National Recruitment Services (NRS) B.V.
Werk vandaag aan je plezier, solliciteer bij NRS, dat is plezierig werken!

BEKIJK DE VACATURES

Proméon Security
Waarom stilstaan als beveiliger als de wereld in rap tempo veranderd? Ben jij in staat en bereid om vooruit te kijken? Loop je altijd al een ander spoor en is vooruitzien en verandering iets waar jij warm voor loopt?
Slimme technologie samen met menselijke interventie; jouw uitdaging? Solliciteer bij Promeon!

BEKIJK DE VACATURES

Scorpions Security B.V.
Wij zijn er als mensen ons nodig hebben. Met respect en inlevingsvermogen kunnen we helpen, ondersteunen en handhaven. Wij zijn Scorpions en wij zoeken jou.

BEKIJK DE VACATURES

NVD Beveiligingen B.V.
NVD is hét bedrijf waar jij je thuis voelt. Persoonlijk contact hebben wij hoog in het vaandel staan, inzet wordt zichtbaar gewaardeerd en wij herkennen jouw talent. Tot snel!

BEKIJK DE VACATURES

JenS Security
Kom werken bij het grootste beveiligingsbedrijf van Drenthe

BEKIJK DE VACATURES

RJ Safety & Security 
Bij RJ Safety & Security werken we elke dag aan oplossingen voor ieder veiligheids-, opleidings-, of servicevraagstuk. Dat doen we met trots en een mooi team! De dienstverlening is breed, waardoor we een grote diversiteit aan functies kennen.

BEKIJK DE VACATURES

Securitas Nederland B.V.
Wil jij het verschil maken en bouwen aan een veiligere wereld? Houd je er niet van om toe te kijken, maar wil je de toekomst juist meebepalen? Klopt jouw hart sneller door de ontwikkeling van slimme technologie? Solliciteer dan nu en wees welkom bij Securitas.

BEKIJK DE VACATURES

Security Emergency Crew B.V.
#Lekkerwerkenopevents #Weloveourcrew

BEKIJK DE VACATURES
BEKIJK DE VACATURES

SERIS Security B.V.
De medewerkers van SERIS Security zijn elke dag bezig om Nederland een stukje veiliger & gastvrijer te maken. Ben je op zoek naar een uitdagende baan bij een goede werkgever? Dan zijn wij op zoek naar jou!

BEKIJK DE VACATURES

SMG Security B.V.
Vind jij gastvrijheid en veiligheid belangrijk én zoek jij een werkgever die dat ook belangrijk vindt? SMG heeft vacatures in de beveiliging, verkeer en service! Bekijk en scoor jouw sollicitatie!

BEKIJK DE VACATURES

Trigion Beveiliging B.V.
Stel je toekomst veilig. Trigion. De veilige keuze

BEKIJK DE VACATURES

VMB Security & Services
Wil je werken voor een werkgever waar je voornaam belangrijker is dan je personeelsnummer? VMB Security & Services; de werkgever met oog voor de medewerker."

BEKIJK DE VACATURES

Workrate Security
Wij zijn Workrate: topspeler in objectbeveiliging voor vitale sectoren zoals data centers, farma, en logistiek. Ontdek de kracht van ons team bij Workrate en word een onmisbare teamspeler in ons succesverhaal. Get team-powered by Workrate!

I-SEC
Kan jij Nederland veilig houden? Start nu je carrière als Luchthavenbeveiliger bij I-SEC, bij het leukste team van Nederland!  

BEKIJK DE VACATURES

CTSN
Gespecialiseerd in High Risk security, op het gebied van luchtvaart- en objectbeveiliging.

BEKIJK DE VACATURES

Objectbeveiliger, jij hebt het in je!


De volgende bedrijven hebben vacatures openstaan:


Hoe word je beveiliger?

Niet iedereen mag zichzelf zomaar beveiliger noemen. Om als beveiliger aan de slag te gaan heb je namelijk een diploma nodig. Ook word je gescreend door het team korpscheftaken (team KC) van de politie. Zij verstrekken een vergunning die je o.a. nodig hebt om te mogen werken als particuliere beveiliger in jouw werkveld.


De opleiding

De opleiding tot beveiliger is een mbo 2-opleiding. Tijdens de opleiding krijg je niet alleen theorielessen. Ook doe je veel praktijkervaring op, zodat jij na de opleiding snel aan de slag kunt en de kneepjes van het vak al aardig onder de knie zult hebben.  

Voor sommige specialisaties binnen de beveiligingsbranche, zoals luchthavenbeveiliging, heb je een aanvullend certificaat nodig. Het behalen van een aanvullend certificaat is vaak een kwestie van weken.


Verkort traject

Daarnaast bieden verschillende bedrijven in de beveiligingsbranche betaalde opleidingstrajecten aan, zodat je tijdens de opleiding niet in hoeft te leveren op salaris. De opleiding wordt dan volledig vergoed door de werkgever. Vaak duren deze opleidingen minder lang dan een reguliere opleiding.

Geen zorgen, je krijgt tijdens het werken-leren traject een volwaardig salaris uitbetaald (minimaal schaal 2-0). De lengte van de opleiding is afhankelijk van ervaring en competenties. Informeer hiervoor bij de onderwijsinstelling of de werkgever.


Lever ik in op mijn salaris tijdens mijn opleiding?


Salarisindicatie

Jouw toekomstige salarisindicatie is afhankelijk van het type beveiliging en wordt bepaald door de werkgever. Goed om te weten: begin 2023 is er een flinke verhoging doorgevoerd in de CAO Particuliere Beveiliging. Kijk voor een specifiekere salarisindicatie naar de desbetreffende vacature, of bekijk de CAO. Werk je ook in het weekend of de avonden/nachten? Dan komt hier nog een toeslag bij.

BEKIJK DE VACATURES
BEKIJK DE VACATURES

TRIBE
‘Ik ben er bij’. Aan de slag als evenementen- of horecabeveiliger op de tofste locaties van Nederland!

BEKIJK DE VACATURES

Huschka
“Stel jouw toekomst veilig en kom werken bij het meest duurzame beveiligingsbedrijf!”

BEKIJK DE VACATURES

Westland Security
Klaar voor een uitdagende switch? Westland Security zoekt zij-instromers die een impact willen maken. Klik en start je nieuwe carrière vol uitdaging en groei.

BEKIJK DE VACATURES

Bravo
Bravo Beveiliging is de snelst groeiende beveiligingsorganisatie van Oost-Nederland. Wil jij deel uitmaken van onze organisatie? Wij gaan graag met jou in gesprek!

BEKIJK DE VACATURES

De Brug Security
De Brug Security is in Roosendaal een sterke speler en focust zich op objectbeveiliging, mobiele surveillance, veiligheidswachten en toezichthouding. We werken in een persoonlijke, platte en lokale organisatie, waardoor we iedere beveiliger op de juiste plaats kunnen inzetten. Spreekt dit jou aan? Bekijk onze vacatures!