FeDa Security Solutions
FeDa Security Solutions, betrouwbaar en transparent, omdat beveiliging iets persoonlijks is.

BEKIJK DE VACATURES

Holland Security Group
Holland Security Group is altijd daar waar het gebeurd: op de vetste events zijn wij er voor klant, gast én medewerker.

BEKIJK DE VACATURES

Security Network
Als Beveiliger voor Security Network heb je vrijheid en verantwoordelijkheid en werk je voor aansprekende relaties met beveiligingsmethoden van nu. Bij ons de klant koning maar het personeel is Keizer!

BEKIJK DE VACATURES

TRIBE
‘Ik ben er bij’. Aan de slag als evenementen- of horecabeveiliger op de tofste locaties van Nederland!

BEKIJK DE VACATURES

International Security Agency B.V.
Bij ISA werken beveiligers die trots zijn op wat ze doen en wat zij voor de klant betekenen. Sta jij volledig achter deze visie? Wordt dan onderdeel van onze ISA familie!

BEKIJK DE VACATURES

JenS Security
Kom werken bij het grootste beveiligingsbedrijf van Drenthe

BEKIJK DE VACATURES

National Recruitment Services (NRS) B.V.
Werk vandaag aan je plezier, solliciteer bij NRS, dat is plezierig werken!

BEKIJK DE VACATURES

Proméon Security
Waarom stilstaan als beveiliger als de wereld in rap tempo veranderd? Ben jij in staat en bereid om vooruit te kijken? Loop je altijd al een ander spoor en is vooruitzien en verandering iets waar jij warm voor loopt?
Slimme technologie samen met menselijke interventie; jouw uitdaging? Solliciteer bij Promeon!

BEKIJK DE VACATURES

RJ Safety & Security (als ook RJ Evenementenbeveiliging B.V. RJ Recherche B.V.).
Bij RJ Safety & Security werken we elke dag aan oplossingen voor ieder veiligheids-, opleidings-, of servicevraagstuk. Dat doen we met trots en een mooi team! De dienstverlening is breed, waardoor we een grote diversiteit aan functies kennen.

BEKIJK DE VACATURES

Scorpions Security B.V.
Wij zijn er als mensen ons nodig hebben. Met respect en inlevingsvermogen kunnen we helpen, ondersteunen en handhaven. Wij zijn Scorpions en wij zoeken jou.

BEKIJK DE VACATURES

SMG Security B.V.
Vind jij gastvrijheid en veiligheid belangrijk én zoek jij een werkgever die dat ook belangrijk vindt? SMG heeft vacatures in de beveiliging, verkeer en service! Bekijk en scoor jouw sollicitatie!

BEKIJK DE VACATURES

The Security Company
Betaald naar concerten? Kom met TSC vooraan staan! Wij werken op de meest uiteenlopende locaties door heel Nederland. Solliciteer direct, want zonder jou geen evenementen.

BEKIJK DE VACATURES

Trigion Crowd Support
Stel je toekomst veilig. Trigion. De veilige keuze.

BEKIJK DE VACATURES

Security Emergency Crew B.V.
#Lekkerwerkenopevents #Weloveourcrew

BEKIJK DE VACATURES

Evenementenbeveiliger, horecabeveiliger, 

jij hebt het in je!


De volgende bedrijven hebben vacatures openstaan:


Hoe word je evenementenbeveiliger?

Niet iedereen mag zichzelf zomaar evenementenbeveiliger noemen. Om als beveiliger aan de slag te gaan heb je namelijk een diploma nodig. Ook word je gescreend door het team korpscheftaken (team KC) van de politie. Zij verstrekken een vergunning die je o.a. nodig hebt om te mogen werken als particuliere beveiliger in jouw werkveld.


De opleiding

De opleiding tot beveiliger is een mbo 2-opleiding. Tijdens de opleiding krijg je niet alleen theorielessen. Ook doe je veel praktijkervaring op, zodat jij na de opleiding snel aan de slag kunt en de kneepjes van het vak al aardig onder de knie zult hebben.  

Daarnaast kan je evenementenbeveiliger worden als je de opleiding Event Security Officer (ESO) gevolgd hebt. Die kan je vaak via je werkgever volgen. Kijk naar de vacatures voor de mogelijkheden.


Verkort traject

Daarnaast bieden verschillende bedrijven in de beveiligingsbranche betaalde opleidingstrajecten aan, zodat je tijdens de opleiding niet in hoeft te leveren op salaris. De opleiding wordt dan volledig vergoed door de werkgever. Vaak duren deze opleidingen minder lang dan een reguliere opleiding.

Geen zorgen, je krijgt tijdens het werken-leren traject in het mbo een volwaardig salaris uitbetaald (minimaal schaal 2-0). De lengte van de opleiding is afhankelijk van ervaring en competenties. Informeer hiervoor bij de onderwijsinstelling of de werkgever.


Lever ik in op mijn salaris tijdens mijn opleiding?


Salarisindicatie

Jouw toekomstige salarisindicatie wordt bepaald door de werkgever en de CAO. Goed om te weten: begin 2023 is er een flinke verhoging doorgevoerd in de CAO. Kijk voor een specifiekere salarisindicatie naar de desbetreffende vacature.

BEKIJK DE VACATURES

BG Beveiligers BV
Strategisch gestoken in uitermate keurige gentlemen kleding met bolhoed. Dit zijn onze beveiligers de drijvende kracht achter de BG Beveiligers

BEKIJK DE VACATURES

Westland Security
Klaar voor een uitdagende switch? Westland Security zoekt zij-instromers die een impact willen maken. Klik en start je nieuwe carrière vol uitdaging en groei.

BEKIJK DE VACATURES
BEKIJK DE VACATURES

Bravo
Bravo Beveiliging is de snelst groeiende beveiligingsorganisatie van Oost-Nederland. Wil jij deel uitmaken van onze organisatie? Wij gaan graag met jou in gesprek!